Privacy verklaring

Vincose ICT en Apple Service respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Vincose ICT en Apple Service hiertoe overgaan.


Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Vincose ICT en Apple Service. Door gebruik te maken van de diensten die Vincose ICT en Apple Service u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.


Vincose ICT en Apple Service gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling doet, zijn uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en hiervan op de hoogte te houden.
  • Wij slaan uw persoonlijke en bestelling gegevens ook op zodat u deze zelf kunt terugvinden bij uw account op de Vincose ICT en Apple Service website.
  • Het opslaan van bovenstaande gegevens zorgt er ook voor dat u niet al uw gegevens hoeft in te vullen bij de volgende keer dat u weer wat bij ons besteld.
  • Nieuwsbrieven staan bij ons standaard op uitgeschakeld en kunt u in uw account aanzetten als u dat wenst.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Vincose ICT en Apple Service verkoopt uw gegevens niet
Vincose ICT en Apple Service zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Vincose ICT en Apple Service
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Vincose ICT en Apple Service, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 doorgaan 
Categorieën
0 producten
Wij accepteren
betaalmethodes